Prolapsforløb til nakke og lænd

Kiropraktorer har prolapsforløb til både nakken og lænden der er godkendt af Sundhedsstyrelsen og laves i samarbejde med din egen læge.
Hvis det vurderes relevant, kan en kiropraktor og henvise til MR-scanning.

prolapsforløb til både nakken og lænden der er godkendt af Sundhedsstyrelsen

Hvis der er tegn på nerverodspåvirkning efter en grundig undersøgelse på speciallægeniveau ved din kiropraktor, kan man blive sat i et forløb, hvor man følges tæt efter de samme retningslinjer som hos lægen.

Vi kommunikerer med lægen om forløbet, bl.a. omkring smertestillende medicin, og du kan henvises til MR-scanning eller rygcenter, hvis det viser sig nødvendigt.

Forløbet betyder, at du får et større tilskud til behandling.

Du skal booke tider til statuskonsultationer om 2, 4 og 8 uger (diskusprolaps) / 4 og 12 uger (stenose) allerede i dag, da de skal ligge ret præcist i forhold til i dag af hensyn til tilskuddet fra Sygesikringen. (Skriv evt. dato for inklusion på patientfolderen ud for tiden 0 og brug tidslinjen til at illustrere planen for patienten.)

Du får sandsynligvis brug for behandlinger mellem disse faste konsultationer. Dem kan vi tilrettelægge undervejs. Hvis du har det godt efter fx 2 uger, kan de sidste konsultationer aflyses igen, og du er naturligvis ikke bundet af forløbet længere. Lige nu tyder det på et lidt længere forløb

Ris og ros til klinikken

Vi vil gerne høre om din oplevelse i klinikken, så vi kan fortsætte med at udvikle os og vores klinik. Vi modtager med glæde både ris og ros.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Din behandler ?
Må vi bruge anmeldelsen på hjemmeside eller Facebook ?

Vi er en del af SOMA CONSULT Nordjyllands bedste sundhedsteam !

Vi er en del af
SOMA CONSULT
Nordjyllands bedste sundhedsteam !