Hovedpine er oftest et symptom på en anden lidelse

Mange mennesker opsøger os med hovedpine. Hovedpine kan vise sig som spændings-typehovedpine, der kommer fra nakken op mod baghovedet, til tider ud i siderne af hovedet eller i øjnene/panden. 

Spændingshovedpine kan også ligne migræne og fejldiagnosticeres ofte, da det typisk er meget ensidigt i hoved eller ansigt.

Nakkesmerter og rygsmerter kan provokere hovedpine hvorfor det er en god idé ved længerevarende hovedpine at opsøge en kiropraktor. Derfor kan du som plages af hovedpine lidelser, med fordel booke en konsultation i klinikken.

Efter anamnese og undersøgelse kan vi fortælle dig, om den kiropraktiske behandling kan hjælpe med at løse problemet, der forårsager hovedpinen.

Hovedpine kan også ofte komme af væske-mangel. Så husk derfor altid, at drikke rigeligt med vand.

Hvis hovedpinen er til stede om morgenen kan det være tale om en kæbe problematik.

Vi arbejder dagligt med patienter der har kæbeproblemer med hovedpine som symptom og har udviklet et tæt samarbejde med tandlæge i Kolding for at give vores patienter den bedste behandling til stede.

 

Hovedpine er oftest et symptom på en anden lidelse

Ris og ros til klinikken

Vi vil gerne høre om din oplevelse i klinikken, så vi kan fortsætte med at udvikle os og vores klinik. Vi modtager med glæde både ris og ros.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Din behandler ?
Må vi bruge anmeldelsen på hjemmeside eller Facebook ?

Vi er en del af SOMA CONSULT Nordjyllands bedste sundhedsteam !

Vi er en del af
SOMA CONSULT
Nordjyllands bedste sundhedsteam !